METEO: Vremea se răceşte simţitor. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis o avertizare cod galben de îngheț. Astfel, în perioada 7 - 9 octombrie, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri de până la minus trei grade Celsius.

Astăzi, se prevede cer noros, iar izolat va ploua slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra zece grade, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 13 grade. La Leova și Comrat maxima va fi de 14 grade, iar la Cahul cu un grad mai mult.

Pentru astăzi, în Capitală sunt prognozate 13 grade Celsius. Luni și marți sunt prognozate 12 grade. De miercuri, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar maximele vor oscila între 18 și 22 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 26 de grade, iar la Roma cu două grade mai puțin. La Paris sunt prognozate ploi și 18 grade. La Londra se vor înregistra 16 grade, iar la Berlin 12 grade Celsius. La Budapesta și Belgrad sunt anunțate 14 grade. La Viena maxima termică va fi de 12 grade, iar la Praga cu un grad mai puțin. La Varșovia cerul va fi variabil și nouă grade în termometre. La Atena se așteaptă 26 de grade. La București și Ankara sunt prognozate ploi și 17 grade. La Kiev nu vor fi mai mult de zece grade, iar la Moscova sunt prognozate patru grade.

Lasă un comentariu