Meteo: VREMEA începe să se RĂCEASCĂ din acest week-end. Câte grade vom avea

Embed:

Mâine cerul va fi senin, iar precipitaţii nu au fost prognozate. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă slabă. Vântul va sufla din Sud-Est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se așteaptă 25 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova maxima va fi de 28 de grade. La Comrat și Cahul termometrele vor indica 29 de grade Celsius.

În Capitală mâine se așteaptă 29 de grade Celsius, iar noaptea vor fi 12 grade Celsius. Meteorologii prognozează pentru duminică o scădere bruscă a temperaturilor cu maxime de până la 19 grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil şi temperaturile vor scădea brusc. La Madrid se vor înregistra 34 de grade, iar la Roma maxima va fi de 29 grade. La Londra va ploua şi vor fi 16 grade Celsius. La Paris termometrele vor indica 19 grade, în timp ce la Berlin şi Viena va fi cu un grad mai frig. La Praga se aşteaptă 19 grade. La Budapesta va ploua şi maxima va fi de 18 grade, iar la Varşovia vor fi 17 grade Celsius. La Belgrad va fi mai cald cu temperaturi de până la 26 de grade. La Atena se va înregistra 30 de grade, iar la Bucureşti şi Ankara cu un grad mai puţin. La Kiev vor fi 27 grade cu cer senin, iar la Moscova termometrele vor indica 26 garde Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu