METEO: Vreme rece şi instabilă în toată ţara. Va ploua

Mâine, cerul va fi noros în toată țara, vor cădea precipitații sub formă de ploi și lapoviță. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat zero grade Celsius, iar la Bălţi va un grad. La Orhei sunt anunţate două grade. La Tiraspol se vor înregistra trei grade. La Leova, Comrat şi Cahul maxima va fi de patru grade Celsius.

În Capitală în această noapte se aşteaptă două grade Celsius, iar mâine vor fi trei grade Celsius. În următoarele zile vremea, pe timp de zi, va fi până la cinci grade, însă pe timp de noapte vom avea şi minus cinci grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid se vor înregistra 13 grade, iar la Roma cu un grad mai mult. La Paris se aşteaptă nouă grade, iar la Londra 11 grade Celsius. La Berlin au fost prognozate şase grade Celsius. La Viena şi Budapesta se anunţă cinci grade, iar la Praga şi Varşovia câte trei grade Celsius.La Belgrad termometrele vor indica patru grade Celsius. În Capitala României meteorologii au prognozat şase grade grade Celsius, însoţite de ploi. La Atena maxima va fi de 15 grade, iar la Ankara 13 grade Celsius.

La Kiev şi Moscova se vor înregistra câte două grade, va cădea lapoviţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu