METEO: Vreme frumoasă şi mult soare în următoarele zile

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, iar în nordul şi centrul ţării va ploua. La Briceni termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Soroca şi la Bălţi se vor înregistra 28, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 30 de grade, la Leova vor fi 31, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 19 grade, iar mâine se aşteaptă 30. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare pare a Europei cerul va fi variabil,se aşteaptă poli cu descărcări electrice. La Madrid termometrele vor indica 31 de grade Celsius, la Paris 28, iar la Londra 21. La Berlin se vor înregistra 29 de grade, iar la Roma cu unul mai cald. La Viena şi Budapesta se aşteaptă până la 28 de grade, iar la Belgrad până la 29. La Praga şi Varşovia sunt prognozate 26 de grade, la Bucureşti vor fi valori de 30 de grade, iar la Atena de 32. În capitala Ucrainei sunt prognozate 29 de grade. La Ankara şi Moscova maxima va ajunge la 26 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu