METEO: Vreme caniculară în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. În nordul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 29 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 32 de grade, iar la Leova 33. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 34 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 20 grade, iar mâine se aşteaptă 32. În weekend se va menţine vreme caniculară. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 27 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 22, la Londra 18, iar la Berlin 31. La Roma sunt prognozate 30 de grade Celsius, în timp ce la Viena vor fi 33.

La Varşovia şi la Budapesta se aşteaptă 32 de grade, iar la Praga cu unul mai puţin. În capitala Serbiei cerul va fi senin, cu valori de 33 de grade Celsius. La Bucureşti şi la Kiev, se anunţă 32 de grade, iar la Atena cu unul mai mult. La Ankara maxima va ajunge la 27 de grade, pe când la Moscova va ploua, iar temperaturile nu vor depăşi 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu