METEO: Vreme caniculară în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 29 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult.

La Tiraspol se anunţă 32 de grade, iar la Leova 33. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 34 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 20 grade, iar mâine se aşteaptă 32. În următoarele zile se va menţine vreme caniculară. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 26 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 24, la Londra 18, iar la Berlin 29.

La Roma sunt prognozate 35 de grade Celsius, în timp ce la Viena vor fi cu două grade mai puţin. La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 29 de grade Celsius, iar la Budapesta şi la Belgrad se anunţă 32.

În capitala României şi la Kiev, vor fi valori de 31 de grade, iar la Atena maxima va ajunge la 34 de grade Celsius. În capitala Turciei termometrele vor indica 26 de grade, iar la Moscova va ploua, temperaturile nu vor depăşi 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu