METEO: Vreme călduroasă şi ploi de scurtă durată

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil, iar în parte de nord a țării sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din Nord-Este slab la moderat. Până în data de 16 iunie este valabil cod galben de caniculă. La Briceni vor fi 28 de grade, iar la Soroca cu un grad mai mult. La Bălți se așteaptă 30 de grade, iar la Orhei 31 de grade. La Tiraspol se vor înregistra 32 de grade. La Leova maxima va fi de 33 de grade, iar la Comrat și Cahul de 34 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 19 grade, iar mâine 32 grade. În următoarele zile va fi vreme caniculară. Meteorologii prognozează maxime de până la 33 de grade și cer variabil. Vineri, se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Londra va ploua și vor fi 15 grade, iar la Paris 21 de grade. La Berlin maxima va fi de 27 de grade, iar la Madrid de 29 de grade. La Roma cerul va fi senin și 33 de grade. La Praga sunt prognozate 26 de grade, iar la Viena 30 de grade. La Varșovia și Budapesta termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai mult. La Moscova se vor înregistra 21 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Kiev maxima va fi de 31 de grade, iar la București de 32 de grade. La Atena sunt prognozate 33 de grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu