METEO: Vreme caldă în toată ţara. Câte grade vor indica mâine termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 19 grade Celsius. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 20 grade Celsius. La Comrat sunt anunţate 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi 6 grade Celsius, iar mâine vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 21 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra maxima va fi de 21 de grade Celsius şi va ploua cu descărcări electrice. La Paris şi Berlin termometrele vor înregistra 24 de grade Celsius. La Roma va fi înnorat şi se aşteaptă 23 de grade Celsius. La Viena şi Varşovia sunt anunţate 21 de grade, iar la Praga 22 de grade Celsius.

La Budapesta şi Belgrad cerul va fi senin şi se vor înregistra 24 de grade Celsius. La Bucureşti şi Ankara se așteaptă valori de 22 de grade. La Atena vor fi 23 de grade Celsius. La Kiev sunt prognozate 17 grade, iar la Moscova se vor înregistra 12 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu