METEO: Vreme bună și nori puțini, în primul weekend de noiembrie

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 13 grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 15 grade, iar la Tiraspol 16. La Leova termometrele vor indica 17 grade Celsius. La Comrat şi Cahul câte 18 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 16 grade. În următoarele zile, temperaturile nu vor depăşi 16 grade Celsius. Precipitaţii nu se prevăd.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 17 grade Celsius. La Paris - 12 grade. La Londra se aşteaptă 14 grade, iar la Berlin - 11 grade. În capitala Italiei vor cădea precipitaţii slabe, iar mercurul din termometre va indica 24 de grade. La Viena sunt anunţate 14 grade şi va ploua slab. La Praga sunt prognozate 10 grade. În capitala Poloniei vor fi 12 grade. La Budapesta şi Belgrad temperaturile generoase vor urca până la 21 şi respectiv 23 de grade. Locuitorii din Bucureşti vor avea parte de vreme caldă de până la 20 de grade. La Atena se aşteaptă 22 de grade, iar la Ankara - 20. La Kiev şi Moscova vor cădea precipitaţii şi se vor înregistra 12 şi respectiv 8 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu