METEO: Vor cădea ploi pe întreg teritoriul țării. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, cerul va fi noros, vor cădea ploi de scurtă slabe pe întreg teritoriul ţării. Vânt va sufla din est slab la moderat, izolat cu intensificări.

La Briceni și Soroca termometrele vor indica opt grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei se vor înregistra 10 grade. La Leova se aşteaptă 11 grade, iar la Leova,Comrat şi Cahul maxima va fi de 12 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă patru grade, iar mâine, vor fi 11 grade Celsius.

În următoarele zile, vor cădea ploi slabe. Ziua maximele vor ajunge până la 15 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între două și şapte grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi la Paris va fi vreme frumoasă cu maxime de până la 26 şi, respectiv, 20 de grade Celsius. La Londra şi la Viena timpul va fi mai rece, cu 16 grade în termometre, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult.

În capitala Italiei se vor înregistra 21 de grade. La Praga şi Belgrad cerul va fi senin, în schimb temperaturile nu vor depăşi 16 grade Celsius. 18 grade se vor înregistra la Varşovia, iar la Budapesta cu un grad mai puţin.

La Bucureşti se aşteaptă 14 grade, iar la Atena 18 grade Celsius. În capitala Turciei temperaturile vor ajunge până la 11 grade, aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Kiev. La Moscova vor fi până la nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu