METEO: Vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:

Vremea instabilă se menţine şi mâine. Pe parcursul zile vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 23 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult.

La Orhei se vor înregistra 25 de grade, la Tiraspol vor fi 26, iar la Leova se anunţă 27 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 27 de grade Celsius. În acest weekend, vremea se va menține caldă. Ploile vor continua şi săptămâna viitoare. Ziua, maximele vor oscila între 23 şi 31 de grade, iar noaptea termometrele vor varia între 14 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 33 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 28 de grade, la Londra 25, iar la Berlin cu un grad mai mult. La Roma şi la Viena se aşteaptă 24 de grade Celsius.

La Praga şi la Budapesta vor fi valori de 25 de grade, la Varşovia se anunţă 24, în timp ce la Belgrad temperaturile nu vor depăşi 19 grade Celsius. În capitala României şi la Kiev maxima va ajunge la 25 de grade. La Atena şi la Ankara termometrele vor indica 27 şi, respectiv, 30 de grade, iar în capitala Rusiei vor fi 21 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu