METEO: Vor cădea ploi cu descărcări electrice, însoţite de grindină

Embed:

Mâine vor fi ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol se anunţă 28. La Leova vor fi 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16, iar mâine se aşteaptă 28 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vreme instabilă. Ziua, termometrele vor indica temperaturi cuprinse între 27 şi 31 de grade, iar noaptea se vor înregistra între 16 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 31 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 19, iar la Londra cu două mai puţin. La Berlin şi Viena maxima va fi de 23, respectiv, 25 de grade, în timp ce la Roma temperaturile vor ajunge la 30 de grade Celsius. La Praga vor fi 23 de grade, la Varşovia 27, iar la Budapesta cu unul mai mult.

În capitala Serbiei şi la Bucureşti se anunţă 29 de grade. La Atena se aşteaptă 33 de grade, în capitala Turciei vor fi 30, iar la Moscova 31. La Kiev sunt prognozate 28 de grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu