Meteo: Vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 26 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei şi Tiraspol se vor înregistra 28 de grade, la Leova vor fi 29 de grade. La Comrat se anunţă 30 de grade Celsius, iar la Cahul maxima va ajunge la 31 de grade.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 27 de grade Celsius. Zilele următoare , vremea se va menține caldă, însă la începutul săptămâinii viitoare vor cădea, din nou, ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 26 şi 31 de grade, iar noaptea termometrele vor indica între 14 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 34 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 31 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin. La Roma vor fi 26 de grade , iar la Londra se aşteaptă 24 de grade Celsius. La Viena şi Budapesta se aşteaptă 26 de grade Celsius, iar la Praga cu un grad mai mult. La Varşovia se anunţă 25 de grade, în timp ce la Belgrad temperaturile nu vor depăşi 23 grade Celsius. În capitala României şi Greciei se aşteaptă ploi cu descărcări electrice, iar maxima va ajunge la 26 de grade. La Ankara termometrele vor indica 30 de grade. La Kiev se vor înregistra 25 de grade , iar la Moscova va fi cu un grad mai puţin.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu