Meteo: Vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, iar în partea de nord a ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. Meteorologii au emis cod galben de creştere a nivelului apei râurilor mici, valabil până pe şapte iunie. Sunt posibile inundaţii locale. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 29 de grade. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge la 30 de grade.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 28. În următoarele zile vremea se va menține caldă şi vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 26 şi 30 de grade, iar noaptea, între 14 şi 17.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 30 de grade Celsius, iar la Berlin şi Viena cu unul mai puţin. La Paris se vor înregistra 25 de grade, la Londra 20, iar la Roma vor fi 27 de grade.

La Praga se aşteaptă valori de 29 de grade, iar la Varşovia se anunţă 28. La Budapesta vor fi 27 de grade, în timp ce la Belgrad se vor înregistra 23 de grade Celsius. În capitala României, maxima va ajunge la 24 de grade. La Atena şi la Kiev, termometrele vor indica 26, pe când la Ankara se anunţă 28 de grade. În capitala Rusiei, temperaturile nu vor depăşi 23 de grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu