METEO: Vine canicula în Moldova. Câte grade vor indica termometrele mâine

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, în sudul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 28, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 30 de grade, iar la Leova se aşteaptă 31. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 18 grade, iar mâine se aşteaptă 30 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vreme instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 22 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 19, iar la Londra 17. La Berlin şi la Roma sunt prognozate 29 de grade, în timp ce la Viena vor fi 31.

La Praga se aşteaptă 28 de grade Celsius, iar la Belgrad cu unul mai mult. La Varşovia se anunţă 32 de grade, iar la Budapesta cu două mai puţin. La Bucureşti şi la Atena maxima va ajunge la 29 de grade, pe când la Kiev vor fi 31. La Ankara se vor înregistra 26 de grade Celsius, iar în capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 28 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu