METEO: Vezi câte grade vor indica termometrele în acest weekend

Embed:
Meteorologii au emis cod galben de caniculă valabil pe întreg teritoriul țării. Acesta intră în vigoare de mâine şi va fi valabil până în data de 30 iulie. Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 29 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 31 de grade, iar la Tiraspol 32. La Leova vor fi 33. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 34 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 32. În zilele următoare zile maximele vor ajunge la 33 de grade, iar noaptea termometrele vor indica până la 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi de scurtă durată. La Madrid, termometrele vor indica 28 de grade Celsius, iar la Paris şi Londra vor fi 21. La Berlin se vor înregistra 28 de grade. La Roma se aşteaptă 32. La Viena sunt anunţate 26 de grade. La Praga sunt prognozate 29 de grade, iar în capitala Poloniei cu un grad mai puţin. La Budapesta sunt 30 de grade. La Belgrad maximele vor ajunge la 35 de grade. La Bucureşti şi Ankara temperatura aerului va ajunge la 33 de grade, iar la Atena va fi cu un grad mai cald. La Kiev şi Moscova se vor înregistra 27 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu