METEO: Temperaturi generoase cu cer noros. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, se prevede cer noros. Vântul va sufla din Nord-Vest moderat, pe alocuri cu intensificări. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi minus două grade Celsius, iar la Orhei se așteaptă minus un grad. La Tiraspol vor fi zero grade Celsius. La Leova termometrele vor indica un grad, la Comrat şi Cahul maxima va fi de două grade Celsius.

În Capitală, în această noapte va fi minus patru grade, iar mâine zero grade. În zilele următoare se așteaptă lapoviță, iar maximele vor urca până la şase grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid vor fi 14 grade Celsius, iar la Paris 12 grade. La Londra se aşteaptă cu un grad mai mult. La Berlin va ploua şi sunt anunţate 11 grade. La Roma maximele nu vor depăşi 16 grade. La Viena şi Praga se vor înregistra zece grade însoţite de ploi. La Varşovia meteorologii anunţă opt grade. La Budapesta termometrele vor indica cinci grade, iar la Belgrad şapte grade. La Bucureşti se aşteaptă trei grade. La Atena vor fi 12 grade, iar la Ankara se vor înregistra şase grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica minus trei grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu