METEO: Sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine cerul va fi variabil. Ziua sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 24 de grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu unul mai mult.

La Tiraspol, maxima va ajunge la 27 de grade Celsius iar la Leova şi Comrat sunt anunţate 28. La Cahul, termometrele vor indica 29 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 13 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 27. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil şi izolat ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 21 și 26 de grade, iar minimele vor varia între 11 şi 16.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil şi izolat vor cădea ploi. La Madrid, termometrele vor indica 20 de grade Celsius. La Paris vor fi 19, iar la Londra 13. La Berlin şi Roma se vor înregistra 21 de grade, iar la Viena sunt prognozate 19.

La Praga şi Budapesta vor fi 20 de grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. La Varşovia sunt anunţate 22 de grade în timp ce la Bucureşti şi Atena se aşteaptă 23. La Kiev nu va fi mai cald de 24 de grade. 19 vor fi la Moscova şi în capitala Turciei termometrele nu vor depăşi 28 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu