METEO: Soarele revine pe cer. Câte grade anunță meteorologii pentru, astăzi, 22 septembrie

Embed:

Astăzi, în toată ţara se prevede cer senin.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 20, iar la Bălţi se așteaptă 21 de grade Celsius. La Orhei maxima va fi de 22 grade. La Tiraspol şi Leova se anunţă fi 23 de grade, iar la Comrat va fi cu un grad mai cald. La Cahul vor fi valori de 25 de grade Celsius. În Capitală, astăzi se vor înregistra 23 grade Celsius.

În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 19 și 25 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între şase şi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid şi Berlin sunt prognozate ploi şi 23 de grade. La Paris se aşteaptă 22 de garde, iar la Londra vor fi 21 de grade Celsius. La Roma maxima va fi de 24 de garde Celsius.

La Viena şi Varşovia se vor înregistra 21 grade, iar la Praga vor fi 20. La Budapesta cerul va fi senin şi nu va fi mai cald de 22 grade. La Belgrad meteorologii anunţă 26 de grade Celsius, iar la Bucureşti va cu două grade mai puţin. La Atena maxima va fi 25 de grade, iar la Ankara şi Kiev 20 de grade Celsius. La Moscova va ploua, iar temperaturile nu se vor ridica mai sus de şapte grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu