METEO: Se menţine codul galben de caniculă pe întreg teritoriul țării

Embed:
Pentru mâine se menţine codul galben de caniculă pe întreg teritoriul țării. Cerul va fi variabil, în unele localităţi sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 30 de grade Celsius. La Bălţi se vor înregistra 32 de grade, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 34, iar la Leova, Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 35 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 20 grade, iar mâine vor fi 34. În zilele următoare, temperaturile vor varia între 24 şi 32 pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă până la 19 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Madrid, termometrele vor indica 32 de grade Celsius. La Paris vor fi 26 de grade, iar la Berlin cu unul mai mult. La Londra se aşteaptă 24 de grade, iar la Roma, termometrele vor indica 31 de grade. La Viena şi Belgrad sunt anunţate 29 de grade, iar la Praga, 27. La Varşovia şi Budapesta maximele vor indica 31 de grade. La Bucureşti nu va fi mai cald de 30 de grade. La Atena cerul va fi senin şi vor fi 33 de grade, în timp ce la Kiev vor fi 27. La Moscova, cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor arăta 16 grade. La Ankara mercurul va urca până la 35 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu