METEO: Se mențin ploile pe întreg teritoritul țării. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, pe întreg teritoriul ţării vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca termometrele vor indica temperaturi de până la opt grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 11 grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 13 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă patru grade, iar mâine, vor fi 10 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi slabe. Ziua maximele vor ajunge până la 17 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între două și şase grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 13 grade Celsius, iar la Paris vor fi 23 de grade. La Londra temperaturile vor ajunge la 18 grade, iar la Berlin şi Viena va fi cu un grad mai cald.

În capitala Italiei se vor înregistra 22 de grade. La Praga şi Varşovia vremea va fi instabilă cu temperaturi de până 18 şi, respectiv, 19 grade Celsius. 20 de grade se vor înregistra la Budapesta, în timp ce la Belgrad temperaturile nu vor depăşi 17 grade Celsius.

La Bucureşti se aşteaptă 13 grade, iar la Atena 17 grade Celsius. În capitala Turciei vor cădea ploi slabe, iar termometrele vor indica până la 12 grade Celsius. La Kiev temperaturile nu vor depăşi 14 grade, iar la Moscova se vor înregistra temperaturi de până la nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu