METEO: Mâine va ninge slab în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată țara cerul va fi acoperit de nori, va ninge slab, iar pe drumuri se va menţine polei. Totodată, codul galben de gheaţă fragilă, care prezintă pericol, rămâne valabil până în 25 ianuarie. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus cinci grade. La Bălţi şi Orhei meteorologii prognozează minus patru grade. La Tiraspol va fi minus două grade, iar la Leova minus un grad Celsius. La Comrat şi Cahul se vor înregistra zero grade.

În Capitală, în această noapte vor fi minus trei grade, iar mâine se vor înregistra minus două grade Celsius. În următoarele zile vremea se va răci, cu temperaturi de până la minus 14 grade în nordul ţării.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid şi Roma vor fi 11 grade Celsius. La Londra meteorologii prognozează cinci grade, iar la Paris se aşteaptă două grade Celsius. La Berlin şi Viena este anunţat un grad Celsius. La Praga, Varşovia şi Belgrad termometrele vor indica zero grade. La Budapesta se vor înregistra două grade, iar în Capitala României cu un grad mai puţin. La Atena maxima va fi de 14 grade, iar la Ankara vor fi cinci grade Celsius. La Kiev şi Moscova se menţine vreme rece cu minus trei, şi respectiv, minus şase grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu