METEO: Mâine, în nordul ţării va ploua slab

Embed:
Mâine, în nordul ţării va ploua slab, iar în centru şi sud, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova maxima va fi de 18 grade, iar la Comrat, de 19. La Cahul sunt anunţate 20 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 10 grade, iar mâine termometrele vor arăta 17. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Maximele vor oscila între 16 şi 22 de grade, iar noaptea se vor înregistra între nouă şi 12.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor arăta 14 grade, iar la Paris şi Londra, 10. La Berlin va fi cu un grad mai mult. La Roma se va încălzi până la 19 grade. La Praga sunt anunţate 10 grade, iar la Viena şi Varşovia va fi mai cald cu un grad. La Budapesta şi Belgrad va ploua şi se vor întregistra 13 grade, respectiv 18 grade. La Bucureşti se aşteaptă 21, iar la Atena, 24. În capitala Turciei, maxima va fi de 22 de grade. La Kiev sunt prognozate 11, iar la Moscova şase.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu