METEO: Mâine, în nordul ţării se aşteaptă ploi

Embed:
Mâine, în nordul ţării se aşteaptă ploi, iar în centrul şi sudul ţării cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 17, iar la Tiraspol se aşteaptă 18 grade. La Leova se vor înregistra 19 grade Celsius. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 20 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine termometrele vor arăta 18. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Maximele vor oscila între 14 şi 19 grade. Noaptea se vor înregistra între nouă şi 12.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 13 grade, iar la Paris nouă. La Londra vor fi opt grade, iar la Berlin cu unul mai puţin. La Roma sunt prognozate 17 grade. La Viena se vor înregistra 9 grade, iar la Praga şi Varşovia se aşteaptă şapte. La Belgrad maxima va fi de 16 de grade, iar la Budapesta 10. La Atena şi Ankara se va încălzi până la 22 de grade. La Bucureşti se anunţă 19 de grade Celsius. La Kiev vor fi 14 grade, iar la Moscova nouă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu