METEO: Mâine, 24 februarie, în ţară sunt aşteptate ploi de scurtă durată. Nu vă uitaţi umbrelele acasă

Embed:

Mâine în ţară sunt aşteptate ploi de scurtă durată. Totodată, de dimineaţă va intra în vigoare codul galben de vânt. La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta şase grade, iar la Bălţi şapte. La Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 9 grade, iar la Comrat 10. În sud, la Cahul maxima va fi de 11 grade Celsius.

În Capitală mâine va ploua slab, sunt aşteptate nouă grade, iar noaptea se vor înregistra maximum patru. În următoarele zile, termometrele vor arăta între şapte şi 14 grade, iar noaptea - între minus unu şi cinci grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid termometrele vor arăta 20 de grade, iar la Paris 14. La Londra va fi cu trei grade mai rece. La Berlin se vor înregistra opt grade. La Roma se va încălzi până la 17 grade, iar cerul va fi variabil. La Viena şi Budapesta sunt prognozate 11 grade, iar la Praga opt. În capitala Poloniei sunt aşteptate şapte grade, iar la Belgrad, 13.

La Bucureşti sunt prognozate 16 grade, la Kiev cinci, iar la Moscova trei. La Ankara şi Atena cerul va fi înnorat şi sunt aşteptate maxime de 11 grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu