METEO: În toată ţara vor cădea ploi cu descărcări electrice

Embed:
Mâine, în toată ţara vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din nord est. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade,iar la Tiraspol şi Leova vor fi 29 de grade. La Comrat şi Cahul se anunţă 30 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 16 grade, iar mâine se aşteaptă 28 de grade Celsius. Zilele următoare, vremea se va menține caldă. Meteorologii promit pentru toată săptămâna ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 26 şi 31 de grade, iar noaptea termometre vor indica între 14 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 33 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 22 grade, iar la Londra cu două grade mai puţin. La Roma vor fi 26 de grade , iar la Berlin se aşteaptă 32 de grade Celsius. La Viena şi Praga se aşteaptă 28 de grade Celsius, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. La Varşovia se anunţă 26, în timp ce la Belgrad temperaturile nu vor depăşi 22 grade Celsius. În capitala României şi Greciei temperatura va ajunge la 26 de grade. La Ankara termometrele vor indica 29 de grade. La Kiev se vor înregistra 27 de grade , iar la Moscova vor fi 21 de grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu