METEO: În toată ţara se prevede cer variabil

Embed:
Mâine, în toată ţara se prevede cer variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 21, iar la Bălţi se așteaptă 22 de grade Celsius. La Orhei maxima va fi de 23 grade. La Tiraspol şi Leova se anunţă fi 24 de grade. La Comrat şi Cahul vor fi valori de 26 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi opt grade, iar mâine se vor înregistra 24 grade Celsius. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 16 și 24 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între şapte şi 14 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid şi Berlin sunt prognozate ploi şi 23 de grade. La Paris se aşteaptă 22 de garde, iar la Londra vor fi 20 de grade Celsius. La Roma maxima va fi de 27 de garde Celsius. La Viena se vor înregistra 21 grade, iar la Belgrad vor fi 20. La Praga şi Varşovia nu va fi mai cald de 18 grade, iar la Budapesta 16 grade Celsius. La Bucureşti meteorologii anunţă 25 de grade Celsius, iar la Atena va fi cu un grad mai mult. La Ankara maxima va fi 24 de grade, iar la Kiev 14 grade Celsius. La Moscova cerul va fi înnorat, iar temperaturile nu se vor ridica mai sus de şapte grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu