METEO: În nordul şi centrul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice

Embed:
Mâine, în nordul şi centrul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 23 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 25 de grade, la Tiraspol 26, iar la Leova 27. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 15 grade, iar mâine 26. În următoarele zile sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 19 și 26 de grade, iar minimele între 11 şi 16.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 34 de grade Celsius, iar la Paris şi Viena 24. La Londra şi la Berlin se vor înregistra 22 de grade, în timp ce la Roma se anunţă 31. La Praga sunt prognozate 22 de grade, iar la Varşovia cu unul mai mult. La Budapesta se aşteaptă 25 de grade, iar la Belgrad cu unul mai puţin. La Bucureşti meteorologii anunţă 22 de grade, la Atena 30, iar la Ankara maxima va fi de 29 de grade. În capitala Ucrainei se anunţă 23 de grade, iar la Moscova temperatura aerului nu va depăşi 21 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu