METEO: În mai multe zone ale ţării vor cădea precipitaţii

Embed:

Mâine, în centru şi sudul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice, la nord cerul va fi variabil. La Briceni termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Soroca şi la Bălţi se vor înregistra 28.

La Orhei se va înregistra cu un grad mai mult. La Tiraspol se anunţă 30 de grade, la Leova vor fi 31. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 20 grade, iar mâine se aşteaptă 31 grade Celsius. În următoarele zile sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 29 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare pare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 29 de grade Celsius, iar la Paris 22. La Londra se vor înregistra 19 grade şi sunt aşteptate ploi. La Berlin sunt anunţate 28 de grade, iar la Roma 31.La Praga şi Budapesta sunt prognozate 28 de grade, cu un grad mai mult va fi la Varşovia. La Viena vor fi 31 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai puţin.

La Bucureşti, Atena şi Kiev nu va fi mai cald de 30 de grade. La Moscova se aşteaptă 29 de grade, iar la Ankara 26 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu