Meteo de Ziua Îndrăgostiţilor: Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil

Embed:
Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra şase grade, iar la Bălţi, şapte. La Orhei vor fi opt grade, iar la Tiraspol şi Leova, nouă. La Comrat se aşteaptă 10 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 11 grade.

În Capitală, cerul va fi variabil. Noaptea sunt prognozate minus două grade, iar ziua sunt anunţate opt. În următoarele zile, termometrele vor indica între patru şi 14 grade. Noaptea se vor înregistra între minus unu şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid  termometrele vor indica 16 grade, iar la Roma vor fi 18. La Berlin se aşteaptă şapte grade, la Londra, 11, iar la Paris, cu unul mai mult. La Viena şi Budapesta sunt prognozate 10 grade. Patru grade vor fi la Varşovia, iar la Belgrad şi Praga, opt. În capitala României vor fi 10 grade, iar în cea a Greciei, 15 grade. La Ankara nu vor fi mai mult de şase grade, iar la Kiev, cinci. La Moscova cerul va fi înnorat, iar termometrele vor indica un grad.
loading...

Lasă un comentariu