METEO DE WEEKEND: Temperaturi generoase cu cer noros. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros, izolat va ploua slab. La Briceni și Soroca vor fi 13 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 15 grade, iar la Tiraspol 16 grade. La Leova maxima va fi de 17 grade, iar la Comrat și Cahul de 18 grade.

În Capitală cerul va fi acoperit astăzi de nori. Meteorologii prognozează temperaturi de până la 16 grade Celsius. Duminică și luni, vremea se va menține caldă, iar de marți se va răci. Pe arii extinse se așteaptă ploi și nouă grade. Miercuri cerul va fi noros, iar joi ploile vor reveni.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 19 grade Celsius, iar la Roma cu un grad mai puțin. La Paris sunt prognozate 16 grade, iar la Londra 14 grade. La Berlin se așteaptă zece grade și ploi. La Belgrad termometrele vor indica 17 grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin.

La Viena cerul va fi variabil și 15 grade. La Praga și Varșovia maxima va fi de 11 grade. La Atena sunt prognozate 21 de grade, iar la București 20 de grade. La Ankara și Kiev se așteaptă 15 și, respectiv, 12 grade. În capitala Rusiei sunt anunțate patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu