METEO DE WEEKEND: Ploi slabe cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în nordul ţării sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din nord. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 30 de grade, iar la Tiraspol sunt prognozate 31 de grade. La Leova termometrele vor indica 32 de grade Celsius, iar la Comrat şi Cahul vor fi 33 de grade Celsius.

Mâine, în Capitală, ziua vor fi 31 de grade Celsius, iar noaptea 19 grade. În următoarele zile se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. Temperaturile vor ajunge până la 33 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 32 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 31 de grade, iar cerul va fi variabil. La Paris se vor înregistra până la 25 de grade, iar la Londra va fi cu trei grade mai puţin. La Berlin vor fi 27 de grade. La Viena, Belgrad şi Budapesta termometrele vor indica 32 de grade Celsius. La Varşovia se așteaptă valori de 27 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai mult.

La Bucureşti şi Ankara termometrele vor arăta 33 de grade, iar la Atena cu un grad mai mult. La Kiev vor fi 28 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Moscova temperaturile vor ajunge la 23 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu