METEO DE WEEKEND. Nu uitați umbrelele acasă. Se așteaptă ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, în toată ţară se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Briceni vor fi 23 de grade Celsius. La Soroca termometrele vor indica 24 de grade Celsius, Iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 27 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi până la 27 de grade. Pentru duminică meteorologii au emis un Cod Galben de caniculă vor fi până la 34 de grade Celsius. Săptămâna viitoare sunt aşteptate precipitaţii însoţite de descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 23 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 11 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid ţi Roma termometrele vor indica 34 de grade Celsius, iar la Paris 31. La Londra şi Berlin sunt prognozate 22 de grade. La Viena se aşteaptă 34 de grade, Iar la Belgrad cu un grad mai puţin. La Praga vor fi valori de 30 de grade, iar la Varşovia 23 de grade.

La Budapesta vor fi 32 de grade, iar Bucureşti termometrele vor arăta până la 30 de grade Celsius. La Atena maxima va fi de 33 de grade. La Kiev nu va fi mai cald de 24 de grade, iar la Moscova de 17 grade. La Ankara se vor înregistra 31 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu