METEO DE WEEKEND: Codul galben de INCENDII rămâne valabil. Ce temperaturi vom avea

Embed:
Meteorologii au prelungit codul galben de pericol de incendii, până în 11 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi termometrele vor indica 25 de grade, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 27, iar la Leova, 28. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 29 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 28 de grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 29 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 16.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 28 de grade Celsius, iar la Roma cu două grade mai puţin. La Paris se vor înregistra 20 grade, iar la Londra vor fi 18 grade în termometre. La Berlin cerul va fi înnorat, meteorologii anunţă 21 de grade. La Viena termometrele vor indica 17 de grade, iar la Praga cu un grad mai puţin. La Varşovia sunt prognozate 24 de grade, în timp ce la Budapesta se aşteaptă cu două grade mai puţin. La Belgrad vor fi 29 de grade Celsius şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. 29 de grade se vor înregistra şi la Bucureşti şi Ankara. La Atena termometrele vor arăta 30 de grade. La Kiev, maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar la Moscova, nu mai mult de 23.

Lasă un comentariu