METEO DE WEEKEND: Codul galben de INCENDII rămâne valabil. Ce temperaturi vom avea

Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie. De asemenea, a fost prelungită avertizarea de secetă hidrologică până în data de 20 septembrie. Astăzi, în nordul ţării se aşteaptă ploi slabe, în centrul şi sudul ţări, cerul va fi variabil.

La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 22 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 24, iar la Tiraspol, 25. La Leova meteorologii anunţă 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 27.

În Capitală,  nopatea au fost înregistrate 13 grade, iar ziua vor fi 25 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor oscila între 21 şi 29 de grade, iar minimele, între 8 şi 14.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 23 de grade, iar la Paris vor fi 27 de grade Celsius. La Londra se aşteaptă 21 de grade, în timp ce la Berlin va fi cu două grade mai puţin. La Roma maxima va fi de 30 de grade Celsius.

La Praga şi Varşovia se vor înregistra 19 de grade, iar la Belgrad vor fi 27 de grade Celsius. La Viena se aşteaptă 22 de grade, iar la Budapesta cu trei grade mai mult. La Bucureşti şi Atena vor fi 29 de grade Celsius. La Ankara va fi cer senin şi 28 de grade. La Kiev se anunţă 20 de grade, iar la Moscova 16 grade Celsius.

Lasă un comentariu