METEO DE WEEKEND: Cer variabil şi ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil, în parte de nord a ţării vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca termometrele vor indica până la 10 grade Celsius, iar la Bălți se va înregistra cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 12 grade, la Tiraspol 13, iar la Leova se vor înregistra până la 14 grade Celsius. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 15.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra până la 13 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua maximele vor ajunge până la 19 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între unul şi opt grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Paris vor fi 24. La Londra, temperaturile vor ajunge la 22 grade, la Berlin şi Viena va fi cu unul mai puţin, iar în capitala Italiei se vor înregistra 23 de grade Celsius.

La Praga şi Budapesta vremea va fi instabilă cu temperaturi de până 21 de grade. La Varşovia vor fi 19 grade, iar la Belgrad cu unul mai rece. În capitala României sunt posibile ploi, termometrele vor indica până la 13 grade Celsius, iar la Atena, 17. În capitala Turciei cerul va fi noros, iar termometrele nu vor indica mai mult de opt grade Celsius. La Kiev temperaturile vor ajunge la 14 grade, iar în capitala Rusiei cu unul mai puţin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu