METEO DE WEEKEND. Cer noros şi precipitaţii slabe. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Serviciul Meteorologic de stat a emis o avertizare cod galben de îngheț. Astfel, în perioada 7 - 9 octombrie, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri de până la -3 grade Celsius.

Astăzi, în ţară cerul va fi înnorat, iar în raioanele din sud vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 11 de grade Celsius, pe când la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 13 grade, iar la Tiraspol 14. La Leova vor fi 15 grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 16 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 14 grade. În următoarele zile vremea va fi instabilă. Maximele vor oscila între 9 şi 14 de grade, iar minimele vor varia între 3 şi 8 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid termometrele vor indica 28 de grade, iar la Paris 18. La Londra sunt anunţate 16 grade, iar la Berlin 11. La Roma se va încălzi până la 25 de grade. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 14 grade. La Praga vor fi 12 grade, iar în capitala Poloniei cu un grad mai puţin. La Belgrad se aşteaptă 18 grade. La Bucureşti meteorologii prognozează 15 grade. La Atena maxima va fi de 26 de grade, iar la Ankara 25. La Kiev vor fi valori de 13 grade, iar la Moscova termometrele vor indica doar 10 grade Celsius.

Lasă un comentariu