METEO de weekend: Cer noros şi FRIG de crapă pietrele. Care sunt maximele termice

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi noros. Vântul va sufla moderat din sud-est. La Briceni şi Soroca vor fi două grade sub zero, iar la Bălţi şi Orhei va fi minus un grad. La Tiraspol se vor înregistra zero grade, iar la Leova şi Comrat maxima va fi de două grade. La Cahul temperaturile nu vor depăşi trei grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi zero grade. În următoarele zile temperaturile vor urca uşor atât pe timp de noapte, cât şi ziua.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 10 grade Celsius. La Paris se vor înregistra 9 grade, iar la Londra vor fi 8 grade Celsius. La Berlin se aşteaptă ninsori şi 6 grade în termometre. În capitala Italiei sunt anunţate 18 grade şi ploi cu descărcări electrice.

La Viena meteorologii prognozează 9 grade, la Budapesta cu două grad mai puţin. La Praga maxima va urca până la 6 grade, iar la Varşovia se vor înregistra patru grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă 11 grade. În capitala României cerul va fi noros, iar mercurul din termometre va urca până la 6 grade. La Atena se aşteaptă valori de 16 grade, în timp ce la Ankara nu va fi mai cald de 10 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi minus două grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu