METEO DE WEEKEND: Câte grade vor indica termometrele în prima zi de toamnă

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 28 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 30 de grade Celsius. La Tiraspol se așteaptă 31 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 32 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 33 de grade.

În Capitală, astăzi vor fi 31 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 34 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 36 de grade, iar la Roma 27 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 23 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Viena se vor înregistra 24 de grade, iar la Varşovia termometrele vor indica 25.

La Praga vor fi 16 grade şi se aşteaptă ploi. La Budapesta maxima va fi de 31 de grade, iar la Belgrad va fi cu două grade mai mult. La Ankara şi Bucureşti cerul va fi senin, iar termometrele vor arăta 33 de grade. La Atena sunt anunțate 34 de grade, iar la Kiev şi Moscova se așteaptă 26 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu