METEO: Cum va fi vremea și ce surprize ne așteaptă

Embed:
Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie. De asemenea, a fost prelungită avertizarea de secetă hidrologică până în data de 20 septembrie. Mâine, în partea de nord a țării sunt prognozate ploi slabe de scurtă durată, iar în raioanele de sud cerul va fi variabil. La Briceni se vor înregistra 15 grade, iar la Soroca cu un grad mai mult. La Bălţi maxima va fi de 18 grade, iar la Orhei de 20 de grade. La Tiraspol se aşteaptă 22 de grade, iar la Leova 23 de grade Celsius. La Comrat sunt prognozate 24 de grade, în timp ce la Cahul vor fi 25 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 22 de grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil, iar vineri sunt anunțate ploi slabe de scurtă durată. Maximele vor oscila între 17 și 19 grade Celsius.

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 27 de grade, iar la Paris vor fi 22 de grade Celsius. La Londra se aşteaptă 19 grade, în timp ce la Berlin va ploua şi vor fi 14 grade Celsius. La Roma maxima va fi de 29 de grade. La Viena se vor înregistra 20 de grade, în timp ce la Praga vor fi 18 grade. La Varşovia va ploua şi vor fi temperaturi de 16 grade. La Budapesta se aşteaptă 23 de grade, iar la Belgrad 30 de grade. La Bucureşti şi Atena, meteorologii prognozează 32 de grade, iar la Ankara 25 de grade Celsius. La Kiev termometrele vor indica 19 grade, iar la Moscova nu va fi mai cald de 12 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu