METEO: Cum va fi vremea și ce surprize ne așteaptă

Embed:

Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 25 grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat se vor înregistra 28 de grade. La Cahul, maxima va ajunge până la 29 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 28 de grade. În următoarele zile se anunţă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 16 şi 28 de grade, iar minimele vor varia între 9 şi 14.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 29 de grade, iar la Roma vor fi 26. La Paris sunt prognozate 20 de grade, iar la Londra şi Berlin,16. La Viena se vor înregistra 22 de grade, în timp ce la Praga şi la Varşovia vor fi 17.

La Budapesta termometrele vor arăta 24 de grade, pe când la Belgrad se anunţă 28. Mai cald va fi în capitala României, unde meteorologii prognozează 30 de grade. La Atena sunt aşteptate 29 de grade, iar la Ankara, cu unul mai puţin. În capitala Ucrainei şi la Moscova maximele nu vor depăşi 20 şi, respectiv, 14 grade Celsius.

Lasă un comentariu