METEO: Cum va fi vremea și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor arăta şapte grade, iar la Tiraspol opt. La Leova vor fi nouă grade, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă zece grade.

În Capitală, în această noapte vor fi zero grade, iar mâine opt. În următoarele zile termometrele vor arăta între patru şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi plus un grad Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor arăta 12 grade, iar la Paris şapte. La Londra se vor înregistra 10 grade. La Berlin vor fi cinci. La Roma maxima va fi de 14 grade, însoţite de precipitaţii. La Viena sunt prognozate şase grade, iar la Praga cu unul mai puţin. În capitala Poloniei se aşteaptă patru grade, iar la Budapesta şi Belgrad şapte.

La Bucureşti vor fi nu mai mult de şase grade. La Atena se va încălzi până la 16 grade. La Kiev sunt anunţate cinci grade, iar la Moscova patru. În capitala Turciei vor fi opt grade.

loading...

Lasă un comentariu