METEO: Cum va fi vremea mâine şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 14 grade, iar la Tiraspol şi Leova 15 grade. La Comrat termometrele vor indica 16 grade Celsius. La Cahul se aşteaptă 17 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 10 grade, iar mâine se vor înregistra 16 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius. Precipitaţii nu se prevăd.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 16 grade Celsius. La Paris şi Londra se vor înregistra 12 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. În capitala Italiei vor cădea precipitaţii slabe, iar mercurul din termometre va indica 21 de grade. La Viena sunt anunţate 18 grade cu cer variabil. La Praga sunt prognozate 16 grade. În capitala Poloniei vor fi 13 grade. La Budapesta şi Belgrad temperaturile generoase vor urca până la 20 şi respectiv 21 de grade. Locuitorii din Bucureşti şi Ankara vor avea parte de temperaturi de până la 20 de grade. La Atena se aşteaptă 21 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova se vor înregistra 14 şi respectiv 7 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu