METEO: Cum va fi vremea mâine și ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Mâine în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra cinci grade, iar la Bălţi şi Orhei şase. La Tiraspol şi Leova meteorologii prognozează opt grade Celsius, iar în sud, la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta zece.

În Capitală noaptea se va răci până la minus două grade, iar ziua sunt anunţate opt. În următoarele zile termometrele vor înregistra între unu şi şapte grade, iar noaptea vor fi până la minus şase.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid şi Berlin vor fi opt grade. La Londra termometrele vor arăta 10 grade, iar la Paris cu unul mai mult. În capitala Italiei se vor înregistra 14 grade.

La Viena şi Belgrad maxima va fi de patru, iar la Praga de şase grade. La Varşovia vor fi şapte, la Budapesta două, iar în capitala României se vor înregistra opt grade. La Ankara sunt anunţate două grade, iar la Atena se va încălzi până la 13 grade Celsius. La Kiev se aşteaptă patru, iar la Moscova cu unul mai puţin.

loading...

Lasă un comentariu