METEO: Cum va fi vremea mâine și ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi acoperit de nori. La Briceni și Soroca se vor înregistra trei grade, iar la Bălți şi Orhei patru. La Tiraspol meteorologii prognozează şase grade, iar la Leova cu unul mai mult. La Comrat şi Cahul termometrele vor arăta opt grade.

În Capitală, cerul va fi noros. Noaptea vor fi minus trei grade, iar ziua sunt anunţate şase grade. În următoarele zile, termometrele vor arăta între două şi opt grade. Noaptea se vor înregistra între minus patru şi plus un grad Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 12 grade, iar la Paris nouă. La Londra termometrele vor arăta şapte grade. La Berlin sunt prognozate 11 grade, iar la Roma 14.

La Viena maxima va fi de şapte grade, iar la Praga şi Varşovia nouă. La Budapesta nu vor fi mai mult de trei grade. La Belgrad cerul va fi senin şi şapte grade în termometre. La Bucureşti va fi mai cald cu un grad. La Atena se va încălzi până la 13 garde. La Kiev şi Ankara se aşteaptă două grade, iar la Moscova unul.

loading...

Lasă un comentariu