METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica şase grade, iar la Bălţi şi Orhei se vor înregistra şapte grade Celsius. La Tiraspol vor fi nouă grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 11 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă nouă grade, iar noaptea se va înregistra un grad. În următoarele zile, termometrele vor arăta maxime între patru şi 14 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 14 grade, iar la Paris nu va fi mai cald de nouă grade Celsius. Opt grade se vor înregistra la Londra, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Viena şi Belgrad se aşteaptă 11 grade, iar la Budapesta vor fi 10 grade. La Praga se aşteaptă şase grade, iar la Varşovia termometrele vor indica opt grade. În capitala României 12 grade sunt prognozate, în iar în cea a Grecei vor fi 16. La Ankara se aşteaptă 11 grade Celsius. La Kiev sunt prognozate şapte grade, iar la Moscova  vor fi trei grade.

loading...

Lasă un comentariu