METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată ţara, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica opt grade, iar la Bălţi şi Orhei se vor înregistra nouă grade Celsius. La Tiraspol vor fi 11 grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 13 grade.

În Capitală, mâine se aşteaptă 11 grade, iar noaptea se va înregistra un grad. În următoarele zile, termometrele vor arăta maxime între şase şi 12 grade. Noaptea valorile vor oscila între minus unu şi trei grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid termometrele vor indica 16 grade, iar la Paris va ploua şi nu va fi mai cald de 12 grade Celsius. 10 grade se vor înregistra la Londra, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. În Capitala Italiei maxima va fi de 17 grade. La Viena, Praga şi Budapesta se aşteaptă 13 grade, iar la Varşovia cerul va fi înnourat, iar termometrele vor arăta 12 grade. La Belgrad se anunţă 16 grade, iar la Bucureşti-13. La Atena va fi senin şi temperaturi de 15 grade, iar la Ankara vor fi opt grade Celsius. La Kiev sunt prognozate nouă grade, iar la Moscova va ploua şi vor fi cinci grade.

loading...

Lasă un comentariu