METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine cerul va fi predominant noros. Noaptea și în prima parte a zilei va fi ceață. La Briceni și Soroca se așteaptă 14 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va ajunge la 16 grade, iar la Tiraspol la 17 grade. La Leova vor fi 18 grade Celsius, iar la Comrat și la Cahul câte 19 grade.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra opt grade, iar mâine 17 grade Celsius. În următoarele zile, vremea treptat se va răci. Luni și marți se așteaptă între 17 și 19 grade, iar miercuri va ploua slab și vor fi 12 grade în termometre. Joi și vineri maxima nu va sări de nouă grade.

În cea mai mare parte a Europei, mâine, cerul va fi variabil. La Roma vor fi 25 de grade, iar la Madrid 21 de grade Celsius. La Berlin sunt prognozate 16 grade, iar la Paris - cu un grad mai puțin. La Londra se vor înregistra 12 grade.

La Belgrad cerul va fi senin și 25 de grade Celsius. La Viena și Budapesta vor fi câte 21 de grade, iar la Praga cu unul mai puțin. 19 grade se vor atesta la Varșovia. La Atena sunt anunțate 26 de grade, iar în capitala României vor fi 19 grade. La Kiev și la Ankara se așteaptă 17 grade, iar la Moscova este prognozat cer noros și 14 grade în termometre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu