METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Ceaţa densă va pune din nou stăpânire pe ţară şi se va menţine până mâine la amiază. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben în acest sens. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vizibilitatea va fi redusă, până la 200 de metri.

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 15 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 17 grade, iar la Tiraspol şi Comrat se aşteaptă 19 grade. La Leova şi Cahul sunt anunţate 20 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi zece grade, iar pentru mâine sunt prognozate 19 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va răci uşor. Ziua termometrele vor indica între 15 şi 19 de grade, iar noaptea vor arăta între şase și nouă grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 19 grade. La Paris şi Berlin vor fi 14. La Londra termometrele vor arăta 16 grade, iar în capitala Italiei se va încălzi până la 23 de grade şi va ploua. La Viena se aşteaptă 20 de grade, iar la Praga 18. La Varşovia sunt anunţate 19 grade. La Budapesta vor fi 23, iar la Belgrad cu un grad mai mult. La Bucureşti se aşteaptă 22 de grade. La Ateva vor fi 26 de grade, iar la Ankara 23. La Kiev termometrele vor arăta 17 grade, iar la Moscova se va încălzi până la 12 grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu