METEO: Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 22 de grade, iar la Tiraspol 23 de grade Celsius.

La Leova sunt anunţate 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 25 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi nouă grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 19 şi 23 de grade, iar noaptea vor arăta între opt și 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 18 grade. La Paris vor fi 16 grade, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin termometrele vor indica 21 de grade, iar la Roma 24. La Viena, Praga şi Varşovia sunt anunţate 21 de grade.

La Budapesta se va încălzi până la 24 de grade. La Belgrad se aşteaptă 27 de grade. La fel de cald va fi şi la Atena. În capitala Turciei maxima va fi de 29 de grade. La Bucureşti sunt prognozate 25 de grade. La Kiev se vor înregistra 21 de grade, iar la Moscova vor fi 12 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu